1-99 refelanslı files

servet7676

Moderator
ÜYE
UZMAN ÜYE

(Oyuna giriş dosyası,game src,game,mysql ve kurulum talimatlarını içerir)

(Client-SRC)

gcc8 freebsd 12.2 / 12.4 c++19 mysql 5.6 mysql şifresi:lymos

marty 4.9'dan ilerleme 5.4'e kadar fixleri attım dedi ona da bakarsınız böyle bi kolpa olacağını düşünmediğim için hiç açıp bakmadım

Olası syserr çözümleri: Oyun hatalarla ve buglarla dolu olduğu gibi bilerek yaptığını düşündüğüm eksik dosyalarla da dolu bu yüzden muhtemelen K3Button tarzı intrologin syserri yiyebilirsiniz introloginden bu kod bloklarını devre dışı bırakırsanız bu syserri almayacaksınız ve game.py'den eksik olan şunları da alabilirsiniz self.wndMapNameShower = None bunu game.py'e ekleyin ve self.wndMiniMap = None şunu da öyle bu syserrleri de çözdükten sonra geriye arkadaşın muhteşem offshop syserri kalıyor köyde gezerken paket_calisti şeklinde offshop paket hatasını yiyip oyununuz kapanabilir bu arkadaşa kalsa muhtemelen 1 ay içinde çözüp verecektir xD

Arkadaşa 2 ay önce ulaşıp files yazdırmak istedik bize sıfırdan yazdığını filesin kendine ait olduğunu söyledi ve muhtelemen 1 1.5 ayda biter şeklinde söylemlerde bulundu sonuç olarak 2 ay + bilmem kaç günü sonunda elimizde olan ve kendisinin konusunda olan çöpfilesin üstüne bazı sistemler eklenmiş halini paylaşıyorum BU ARKADAŞTAN FİLES ALMAK İSTEYENLERİN ELİNE GEÇECEK DOSYA BUDUR boş yere ne zamanınızdan olun ne de paranızla rezil olun files da drop hiçbir şekilde atmıyor düzeltebillirseniz kullanırsınız, siz hata,bug bildirip bilgi almak istediğinizde size cevap vermeyecek fakat yan hesabınızla files fiyatı sorduğunuzda anında cevap verecek kadar karaktersiz bir insandır çalıştığı firmanın canlı desteğine o bağlanıyor ve tamamen kendi hatası ertelemesi yüzünden vds'den alamadığımız dosyalar için vds parasını öderseniz dosyaları çekerim şeklinde konuşuyor altını çizip bundan önce dcden ben vdsi açar alır kapatırım hemen para ödemezsiniz dediğini de eklemeyi unutmayayım eklemek istediğiniz sistemi başkası sorunsuz kurup açmasına rağmen kendisinin ui.py dosyası yüzünden açılmayan dosyayı asla kabul etmez ve aynı o sistemi önceden eklemek istediğinde bug çıktığında bu sistem hatalı gibi yaftalarda bulunur xD(ava2 denenmiş itemshop) vote4buff ekletmek istediğinizde ekleyemez bu sistem bozuk anlamadım tarzı şeylerle geçiştirir bi başka arkadaşın kusursuz eklediğinin altını çizeyim bug bulursan bana bildir der her sistem eklediğinde abartısız 30 maddeli bug listesi iletiyordum arkadaşa, sen bu işi yapıyorsan bu bugları çözüp vereceksin bug bulursan bildir demeyeceksin oldu olacak parayı verip filesi de ben hazırlayayım mantığa bak :d sürekli bi bahanelerle sizden zaman ve para çalacaktır eklediği sistemleri test etmeden dosyaları size verir ve bugu sizin bulmanızı ister bugları hataları bildirseniz bile arkadaş sürekli dışarda olduğu için eve uzaktayım şöyle böyle diyip 3 4 gün sonra tamam bakarım yazmayı unutmusum yazar dalga geçer gibi :D ve dosyaları geciktirdiği gibi dosya atmadan önce referans girsene dc ve foruma diye söylemlerde bulunur ve sonuç olarak bu kadar aksayan bi iş daha da aksamasın diye referansı mecbur girerler diyeceğim o ki referanslara aldanmayın bu dosyaya da aktif oyun var onda hata yok diyor aktif oyun dediği dcsinde 20 kişi olan boş beleş bi sunucu belki de gerçekleri yüzüne vurduğumuz için bize yanlış dosya atmıştır yapmadığı şey değil sonuçta bi önceki dosya istememizde bize bilerek game dosyasını yanlış attı ve tekrar mecbur ona gittiğimizde iyi ki bana geldiniz yanlış game atmışım söylemlerinde bulundu vds'e bağlanıp dosyaları sizin çekmenizi ister dosyaları atması gereken o olmasına rağmen ve muhtemelen vdsdeki sourceleri rarlamadığı için eski sourceleri çekeceksiniz sonuçta iş bittiği için bitmiş dosyayı almak isteyeceksiniz bu arkadaşa bulaşanın burnu boktan kurtulmaz sürekli bir bug hata çıkar dosyaları paylaşıyorum incelemek isteyen açıp incelesin ve arkadaş bu dosyaları indirip kendi dosyalarıyla kıyas edebilir verdiği dosyalarla oynanmamıştır kendi eklediği sistemler aktifdir, arkadaşın kendine ait olmadığını itiraf ettiği dosyaları size sıfırdan yapıyorum diye itelediği ss ve referans dayatıp işinin arkasında olmadığı için sesliye gelip konu hakkında konuşmayıp anyden bağlanıp sorunları fixleyemediği için yarın bakarız dediği ssleri de atıyorum arkadaşa biraz omurgalı olmasını ve kendisine ait olmayan dosyalarla sıfırdan files yazıyorum diye insanları kandırmamasını tavsiye ediyorum elindeki iş bitmeden sırf para akışı olsun diye de insanları mağdur etmemesini de öyle iyi forumlar :)

unutmadan arkadaşın sürekli abisi ablası evlenip babannesi ölüyor bu hıza yetişebilenler değerlendirsin

emre0593

ÜYE

(Client-SRC)

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

marty 4.9'dan ilerleme 5.4'e kadar fixleri attım dedi ona da bakarsınız böyle bi kolpa olacağını düşünmediğim için hiç açıp bakmadım

Olası syserr çözümleri: Oyun hatalarla ve buglarla dolu olduğu gibi bilerek yaptığını düşündüğüm eksik dosyalarla da dolu bu yüzden muhtemelen K3Button tarzı intrologin syserri yiyebilirsiniz introloginden bu kod bloklarını devre dışı bırakırsanız bu syserri almayacaksınız ve game.py'den eksik olan şunları da alabilirsiniz self.wndMapNameShower = None bunu game.py'e ekleyin ve self.wndMiniMap = None şunu da öyle bu syserrleri de çözdükten sonra geriye arkadaşın muhteşem offshop syserri kalıyor köyde gezerken paket_calisti şeklinde offshop paket hatasını yiyip oyununuz kapanabilir bu arkadaşa kalsa muhtemelen 1 ay içinde çözüp verecektir xD

Arkadaşa 2 ay önce ulaşıp files yazdırmak istedik bize sıfırdan yazdığını filesin kendine ait olduğunu söyledi ve muhtelemen 1 1.5 ayda biter şeklinde söylemlerde bulundu sonuç olarak 2 ay + bilmem kaç günü sonunda elimizde olan ve kendisinin konusunda olan çöpfilesin üstüne bazı sistemler eklenmiş halini paylaşıyorum BU ARKADAŞTAN FİLES ALMAK İSTEYENLERİN ELİNE GEÇECEK DOSYA BUDUR boş yere ne zamanınızdan olun ne de paranızla rezil olun files da drop hiçbir şekilde atmıyor düzeltebillirseniz kullanırsınız, siz hata,bug bildirip bilgi almak istediğinizde size cevap vermeyecek fakat yan hesabınızla files fiyatı sorduğunuzda anında cevap verecek kadar karaktersiz bir insandır çalıştığı firmanın canlı desteğine o bağlanıyor ve tamamen kendi hatası ertelemesi yüzünden vds'den alamadığımız dosyalar için vds parasını öderseniz dosyaları çekerim şeklinde konuşuyor altını çizip bundan önce dcden ben vdsi açar alır kapatırım hemen para ödemezsiniz dediğini de eklemeyi unutmayayım eklemek istediğiniz sistemi başkası sorunsuz kurup açmasına rağmen kendisinin ui.py dosyası yüzünden açılmayan dosyayı asla kabul etmez ve aynı o sistemi önceden eklemek istediğinde bug çıktığında bu sistem hatalı gibi yaftalarda bulunur xD(ava2 denenmiş itemshop) vote4buff ekletmek istediğinizde ekleyemez bu sistem bozuk anlamadım tarzı şeylerle geçiştirir bi başka arkadaşın kusursuz eklediğinin altını çizeyim bug bulursan bana bildir der her sistem eklediğinde abartısız 30 maddeli bug listesi iletiyordum arkadaşa, sen bu işi yapıyorsan bu bugları çözüp vereceksin bug bulursan bildir demeyeceksin oldu olacak parayı verip filesi de ben hazırlayayım mantığa bak :d sürekli bi bahanelerle sizden zaman ve para çalacaktır eklediği sistemleri test etmeden dosyaları size verir ve bugu sizin bulmanızı ister bugları hataları bildirseniz bile arkadaş sürekli dışarda olduğu için eve uzaktayım şöyle böyle diyip 3 4 gün sonra tamam bakarım yazmayı unutmusum yazar dalga geçer gibi :D ve dosyaları geciktirdiği gibi dosya atmadan önce referans girsene dc ve foruma diye söylemlerde bulunur ve sonuç olarak bu kadar aksayan bi iş daha da aksamasın diye referansı mecbur girerler diyeceğim o ki referanslara aldanmayın bu dosyaya da aktif oyun var onda hata yok diyor aktif oyun dediği dcsinde 20 kişi olan boş beleş bi sunucu belki de gerçekleri yüzüne vurduğumuz için bize yanlış dosya atmıştır yapmadığı şey değil sonuçta bi önceki dosya istememizde bize bilerek game dosyasını yanlış attı ve tekrar mecbur ona gittiğimizde iyi ki bana geldiniz yanlış game atmışım söylemlerinde bulundu vds'e bağlanıp dosyaları sizin çekmenizi ister dosyaları atması gereken o olmasına rağmen ve muhtemelen vdsdeki sourceleri rarlamadığı için eski sourceleri çekeceksiniz sonuçta iş bittiği için bitmiş dosyayı almak isteyeceksiniz bu arkadaşa bulaşanın burnu boktan kurtulmaz sürekli bir bug hata çıkar dosyaları paylaşıyorum incelemek isteyen açıp incelesin ve arkadaş bu dosyaları indirip kendi dosyalarıyla kıyas edebilir verdiği dosyalarla oynanmamıştır kendi eklediği sistemler aktifdir, arkadaşın kendine ait olmadığını itiraf ettiği dosyaları size sıfırdan yapıyorum diye itelediği ss ve referans dayatıp işinin arkasında olmadığı için sesliye gelip konu hakkında konuşmayıp anyden bağlanıp sorunları fixleyemediği için yarın bakarız dediği ssleri de atıyorum arkadaşa biraz omurgalı olmasını ve kendisine ait olmayan dosyalarla sıfırdan files yazıyorum diye insanları kandırmamasını tavsiye ediyorum elindeki iş bitmeden sırf para akışı olsun diye de insanları mağdur etmemesini de öyle iyi forumlar :)

unutmadan arkadaşın sürekli abisi ablası evlenip babannesi ölüyor bu hıza yetişebilenler değerlendirsin
eline sağlık

rickdahlem

ÜYE

(Inclui arquivo de introdução do jogo, src do jogo, jogo, mysql e instruções de instalação)

(Cliente-SRC)

*** Texto oculto: não pode ser citado. ***

gcc8 freebsd 12.2 / 12.4 c++19 mysql 5.6 mysql senha:lymos

Marty disse que fiz as correções de 4.9 para progredir 5.4.

Soluções syserr possíveis: O jogo está cheio de bugs e bugs, bem como arquivos ausentes que eu acho que são intencionalmente, então você provavelmente pode comer intrologin syserri estilo K3Button Se você desabilitar esses blocos de código do introlog, você não obterá este syserri e poderá pegue também os que faltam em game.py self.wndMapNameShower = Nenhum Adicione isto a game.py e self.wndMiniMap = Nenhum Depois de resolver estes e estes sysrrs, seu amigo fica com um maravilhoso syserri offshop. , seu jogo pode ser fechado comendo um erro de pacote offshop na forma de package_calisti.

Queríamos entrar em contato com um amigo há 2 meses e queremos imprimir os arquivos, ele disse que escreveu do zero, o arquivo é dele e disse que provavelmente terminará em 1 1,5 meses. Como resultado, após 2 meses + Não sei quantos dias, estou compartilhando a versão do arquivo lixo que temos e alguns sistemas foram adicionados a ele. COMPRE. Não perca seu tempo nem seu dinheiro. Os arquivos não caem de forma alguma, você pode consertar se puder. ele se conecta ao suporte ao vivo da empresa e é culpa dele ter adiado os vds'Não devo esquecer de acrescentar que se você pagar o dinheiro dos vds pelos arquivos que não podemos obter dos vds, devo sublinhar e acrescentar que ele disse que abrirá vdsi de dc, eu abrirei e fecharei, você não pague imediatamente, embora outra pessoa instale e abra o sistema que você deseja adicionar sem problemas, ele nunca aceitará o arquivo que não pode ser aberto por causa do arquivo ui.py dele, e o mesmo Quando você deseja adicionar o sistema antecipadamente, quando ocorre um bug, este sistema é rotulado como defeituoso xD(ava2 tentou itemshop) Quando você deseja adicionar vote4buff, não pode adicionar, este sistema está quebrado, não entendo, sublinho que outro amigo adicionou perfeitamente, deixe me avise se você encontrar um bug, eu estava enviando uma lista de bugs de 30 itens sem exagero toda vez que o sistema adicionava ao amigo,Se você está fazendo este trabalho, você vai resolver esses bugs e entregá-los. Estou longe de casa porque ele está fora, direi assim e depois de 3 4 dias, ok, vou verificar, esqueci de escrever , o autor parece estar brincando:D e como atrasa os arquivos, faz declarações como dc e o fórum antes de lançar o arquivo e, como resultado, eles precisam inserir a referência para que esse trabalho atrasado não vá mais longe, direi que não se deixe enganar pelas referências, tem um jogo ativo nesse arquivo, não tem nenhum erro nele, diz jogo ativo 20 Talvez um servidor gratuito que é uma pessoa vazia nos jogou o arquivo errado porque acertamos a verdade, não é o que ele não fez. Afinal, quando pedimos o arquivo anterior, ele nos enviou o arquivo do jogo errado de propósito, e quando fomos até ele novamente, ele ficou feliz por ter vindo até mim e dito que eu havia jogado o vds do jogo errado'Ele quer que você se conecte ao e e puxe os arquivos para você, embora seja ele quem deva jogar os arquivos, e provavelmente porque ele não rar as fontes nos vds, você vai puxar as fontes antigas, afinal, você vai quero pegar o arquivo finalizado, porque o trabalho está feito, o nariz desse amigo não se livra de merda, há um erro de bug constante, compartilho os arquivos quem quiser examiná-los, deixe-os examinar esses arquivos e o amigo que puder baixe e compare com seus próprios arquivos, os arquivos que ele deu não foram reproduzidos, os sistemas que ele adicionou estão ativos,Mando o ss ao amigo que diz que estou a fazer os ficheiros que admite não lhe pertencer do zero, que está a fazer do zero, que não está atrás do seu trabalho, que não vem à voz e não pode falar sobre o assunto, e que não pode se conectar e resolver os problemas amanhã. Aconselho-o a não enganar, apenas para fazer o dinheiro fluir antes de terminar o trabalho e não vitimizar as pessoas, esses bons fóruns:)

sem esquecer, seu amigo está constantemente se casando e sua avó está morrendo, deixe quem pode chegar a essa velocidade avaliá-lo.
TY

tahir1234

ÜYE
Web sitesi
meettomy.site

(Client-SRC)

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

1