(Oyuna giriş dosyası,game src,game,mysql ve kurulum talimatlarını içerir)
(Client-SRC)
gcc8 freebsd 12.2 / 12.4 c++19 mysql 5.6 mysql şifresi:lymos
marty 4.9'dan ilerleme 5.4'e kadar fixleri attım dedi ona da bakarsınız böyle bi kolpa olacağını düşünmediğim için hiç açıp bakmadım
Olası syserr çözümleri: Oyun hatalarla ve buglarla dolu olduğu gibi bilerek yaptığını düşündüğüm eksik dosyalarla da dolu bu yüzden muhtemelen K3Button tarzı intrologin syserri yiyebilirsiniz introloginden bu kod bloklarını devre dışı bırakırsanız bu syserri almayacaksınız ve game.py'den eksik olan şunları da alabilirsiniz self.wndMapNameShower = None bunu game.py'e ekleyin ve self.wndMiniMap = None şunu da öyle bu syserrleri de çözdükten sonra geriye arkadaşın muhteşem offshop syserri kalıyor köyde gezerken paket_calisti şeklinde offshop paket hatasını yiyip oyununuz kapanabilir bu arkadaşa kalsa muhtemelen 1 ay içinde çözüp verecektir xD
Arkadaşa 2 ay önce ulaşıp files yazdırmak istedik bize sıfırdan yazdığını filesin kendine ait olduğunu söyledi ve muhtelemen 1 1.5 ayda biter şeklinde söylemlerde bulundu sonuç olarak 2 ay + bilmem kaç günü sonunda elimizde olan ve kendisinin konusunda olan çöpfilesin üstüne bazı sistemler eklenmiş halini paylaşıyorum BU ARKADAŞTAN FİLES ALMAK İSTEYENLERİN ELİNE GEÇECEK DOSYA BUDUR boş yere ne zamanınızdan olun ne de paranızla rezil olun files da drop hiçbir şekilde atmıyor düzeltebillirseniz kullanırsınız, siz hata,bug bildirip bilgi almak istediğinizde size cevap vermeyecek fakat yan hesabınızla files fiyatı sorduğunuzda anında cevap verecek kadar karaktersiz bir insandır çalıştığı firmanın canlı desteğine o bağlanıyor ve tamamen kendi hatası ertelemesi yüzünden vds'den alamadığımız dosyalar için vds parasını öderseniz dosyaları çekerim şeklinde konuşuyor altını çizip bundan önce dcden ben vdsi açar alır kapatırım hemen para ödemezsiniz dediğini de eklemeyi unutmayayım eklemek istediğiniz sistemi başkası sorunsuz kurup açmasına rağmen kendisinin ui.py dosyası yüzünden açılmayan dosyayı asla kabul etmez ve aynı o sistemi önceden eklemek istediğinde bug çıktığında bu sistem hatalı gibi yaftalarda bulunur xD(ava2 denenmiş itemshop) vote4buff ekletmek istediğinizde ekleyemez bu sistem bozuk anlamadım tarzı şeylerle geçiştirir bi başka arkadaşın kusursuz eklediğinin altını çizeyim bug bulursan bana bildir der her sistem eklediğinde abartısız 30 maddeli bug listesi iletiyordum arkadaşa, sen bu işi yapıyorsan bu bugları çözüp vereceksin bug bulursan bildir demeyeceksin oldu olacak parayı verip filesi de ben hazırlayayım mantığa bak :d sürekli bi bahanelerle sizden zaman ve para çalacaktır eklediği sistemleri test etmeden dosyaları size verir ve bugu sizin bulmanızı ister bugları hataları bildirseniz bile arkadaş sürekli dışarda olduğu için eve uzaktayım şöyle böyle diyip 3 4 gün sonra tamam bakarım yazmayı unutmusum yazar dalga geçer gibi ve dosyaları geciktirdiği gibi dosya atmadan önce referans girsene dc ve foruma diye söylemlerde bulunur ve sonuç olarak bu kadar aksayan bi iş daha da aksamasın diye referansı mecbur girerler diyeceğim o ki referanslara aldanmayın bu dosyaya da aktif oyun var onda hata yok diyor aktif oyun dediği dcsinde 20 kişi olan boş beleş bi sunucu belki de gerçekleri yüzüne vurduğumuz için bize yanlış dosya atmıştır yapmadığı şey değil sonuçta bi önceki dosya istememizde bize bilerek game dosyasını yanlış attı ve tekrar mecbur ona gittiğimizde iyi ki bana geldiniz yanlış game atmışım söylemlerinde bulundu vds'e bağlanıp dosyaları sizin çekmenizi ister dosyaları atması gereken o olmasına rağmen ve muhtemelen vdsdeki sourceleri rarlamadığı için eski sourceleri çekeceksiniz sonuçta iş bittiği için bitmiş dosyayı almak isteyeceksiniz bu arkadaşa bulaşanın burnu boktan kurtulmaz sürekli bir bug hata çıkar dosyaları paylaşıyorum incelemek isteyen açıp incelesin ve arkadaş bu dosyaları indirip kendi dosyalarıyla kıyas edebilir verdiği dosyalarla oynanmamıştır kendi eklediği sistemler aktifdir, arkadaşın kendine ait olmadığını itiraf ettiği dosyaları size sıfırdan yapıyorum diye itelediği ss ve referans dayatıp işinin arkasında olmadığı için sesliye gelip konu hakkında konuşmayıp anyden bağlanıp sorunları fixleyemediği için yarın bakarız dediği ssleri de atıyorum arkadaşa biraz omurgalı olmasını ve kendisine ait olmayan dosyalarla sıfırdan files yazıyorum diye insanları kandırmamasını tavsiye ediyorum elindeki iş bitmeden sırf para akışı olsun diye de insanları mağdur etmemesini de öyle iyi forumlar
unutmadan arkadaşın sürekli abisi ablası evlenip babannesi ölüyor bu hıza yetişebilenler değerlendirsin